Skip to content Skip to footer
Laden Evenementen

Geen pride zonder feest!

Op 6 september is er een avond vol glitter, glamour en muziek in de Deventer Schouwburg! Geniet van een Pride-feest met een optreden van drag queen Obesia Grande. De avond staat in het teken van muziek, dans en het vieren van liefde en Pride.

Wat kun je verwachten? Leuke muziek uit de jaren 2000, reggaeton en techno verzorgd door twee dj’s. Er zullen ook een loterij, een hoge hakkenrace* met leuke prijzen, en een lipsync-momenten zijn, begeleid door een ervaren drag queen Obesia Grande.

In de loungeruimte heerst een gezellige sfeer waar je kunt ontspannen tussen het dansen door. Bovendien is er een fotokast aanwezig, zodat iedereen een leuke herinnering aan Pride kan vastleggen. Er is op locatie een kleedkamer.

*Om deel te nemen aan de hoge hakken-race neem je je eigen hakken mee. Ze moeten minimaal 8 cm hoog zijn. Iedereen kan deelnemen op eigen verantwoordelijkheid. Aanmelden kan bij de garderobe tijdens het feest; het aantal plekken is beperkt.

PROGRAMMA

  • High Heels race
  • Loterij: win vette prijzen
  • Lipsync door Dragqueen Obesia Grande
  • DJ Lucia Conde
  • DJ Robin Elyza

Dresscode: Kom vooral als helemaal, volledig jezelf!

Tickets zijn nu te koop

Voor maar € 8,00 ben jij bij hét Pride feest van Deventer. Klik hier om te zorgen dat je er bij bent! Met een ticket neem je ook meteen deel aan de loterij!

 

Locatie:
Deventer Schouwburg,
Leeuwenbrug 2
Deventer, 7411 TJ Nederland
Georganiseerd door:
Pride Deventer
info@pridedeventer.nl
Geen pride zonder feest!
Datum :
vr 6 sep, 2024
Tijd :
19:30 - 00:00
Kosten :
€8
Voeg toe aan je kalender

The event has passed.

Meer evenementen